Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ "ΚΛΑΙΕΙ" ΠΕΤΡΕΣ.

Το κορίτσι που έχει σαστίσει την επιστημονική κοινότητα - Αντί για δάκρυα «κλαίει» πέτρες [βίντεο]

Ενα 12χρονο κορίτσι έχει φέρει σε αμηχανία την ιατρική κοινότητα καθώς αντί για δάκρυα, παράγει πέτρες! Η ανήλικη ονομάζεται Saadiya Saleh, ζει σε χωριό της Υεμένης και έχει προκαλέσει τον φόβο στους συγχωριανούς της καθώς εκείνοι θεωρούν ότι έχει κυριευθεί από δαίμονα.
Οι γιατροί που την παρακολουθούν, δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση γι αυτό το φαινόμενο, δεδομένου ότι η κοπέλα δεν πάσχει από καμία γνωστή ασθένεια. Στο παρακάτω ρεπορτάζ, που μεταδόθηκε από το Azal, το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι της Υεμένης φαίνονται καθαρά οι πέτρες που βγήκαν από τα μάτια της 12χρονης.
«Η υπόθεση έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή όπου ζει αυτό το κορίτσι ... Μερικοί λένε ότι έχει κυριευτεί από ένα μαγικό ξόρκι, ενώ άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι ο διάβολος ... Άλλοι πάλι φοβούνται ότι θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας επικίνδυνης επιδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.








ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...