Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.

Θλίψη: Θάλασσα του θανάτου ο Ειρηνικός ωκεανός – Το 98% του βυθού καλύπτεται από

Ως «θάλασσα» του θανάτου περιγράφεται πλέον ο Ειρηνικός Ωκεανός, ιδιαίτερα μετά από το πυρηνικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, καταγράφεται πως το 98% του πυθμένα του ωκεανού καλύπτεται από νεκρή μάζα, κυρίως ψάρια και πλαγκτόν, αλλά και απόβλητα άλλων οργανισμών.
Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως η ζωή στα νερά του μεγαλύτερου ωκεανού του πλανήτη εξαφανίζεται με ιδιαίτερα ανησυχητικούς ρυθμούς, ενώ σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι το Μάρτιο του 2012 μόλις το 15 του πυθμένα του ωκεανού καλυπτόταν από νεκρούς οργανισμούς με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται στο 98% στις αρχές του 2013.
Μάλιστα, οι ερευνητές αποκλείουν το φαινόμενο αυτό να προέρχεται από αίτια όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη και εκτιμούν ότι η βασική αιτία είναι το τραγικό δυστύχημα της Φουκουσίμα.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...