Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ".


Μετά από τρία σχεδόν χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, με 12.000 περίπου αναρτήσεις και 1.500.000 επισκέψεις στις σελίδες μας, οι δημιουργοί των Προμαχιώτικων Νέων, κρίναμε ότι έκλεισε ο κύκλος της αγαπημένης σας ιστοσελίδας, και αποφασίσαμε το κλείσιμό της.
Όλο αυτό το διάστημα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, χωρίς κανένα μα κανένα  οικονομικό κέρδος, με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας και πιστεύουμε, ότι καταφέραμε να αναδείξουμε πολλά στοιχεία, αθλητικά και πολιτισμικά, ιστορικά και παράδοσης, κάνοντας το ιστορικό χωριό μας γνωστό σε πολλά σημεία της υφηλίου.
Ποτέ δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο, μιας και είμαστε ερασιτέχνες, και χάρη στην αγάπη σας, θεωρούμε ότι καταφέραμε να επιτύχουμε τις βασικές μας επιδιώξεις.
Στην όμορφη αυτή διαδρομή εισπράξαμε πολύ αγάπη από πάρα πολλούς φίλους και πιστεύουμε, ότι δεν απογοητεύσαμε τις προσδοκίες σας.
Βέβαια η προσπάθειά μας δεν σταματάει με το κλείσιμο των Προμαχιώτικων Νέων και πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για μια νέα προσπάθεια, που θα επιχειρήσουμε και πιστεύουμε ότι θα την αγκαλιάσετε με την ίδια αγάπη.
Σε λίγες ημέρες θα μάθετε νεότερα.
Κλείνοντας θέλουμε να απευθύνουμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, από τα βάθη της καρδιάς μας, για την απρόσμενη αγάπη και υποστήριξη.

8 σχόλια :

Σαν ένας από τους βασικούς διαχειριστές της ιστοσελίδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την κατά καιρούς βοήθειά τους και τους
Ανδρέα Πουσίνη
Πέτρο Σαλαμάνη
Νίκο Αμπάρη
Άλεξ Αμπάρη
Μαρία Βέσκου
Μαρία Βαρελά
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Μορφωτικό σύλλογο Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ"
καθώς επίσης και τους δεκάδες άλλους που λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, ξεχνάω αυτή τη στιγμή.
Επίσης κι ένα μεγάλο και στα φιλικά ιστολόγια της περιοχής για την άψογη συνεργασία στην κοινή προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ βέβαια το απευθύνω στην οικογένειά μου για την υποστήριξη και βοήθεια και περισσότερο την σύζυγό μου Ελένη Σούδη, που χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή της, δεν θα μπορούσα να δώσω αυτά που έδωσα.

λυπαμαι που θα κλεισετε τα προμαχιωτικα νεα ηταν ενας κρικος συνδεσεις με το χωριο για εμενα που ζω μακρια απο αυτο μαθενα τα νεα και τις εκδηλωσεις που γινονταν ομως σας ευχομαι να ειστε καλα και ισως να το σκεφτοσασταν ξανα;;;;καταλαβαινω ομως οτι αυτο που κανατε χρειαζοταν χρονο κοπο μα και καποια εξοδα

emeis apo to exoteriko ti tha kanoume? APAGOREVETE na klisete

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της ομάδας των ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ για την συμβολή και την συνεισφορά τους στον χώρο της ενημέρωσης και του Πολιτισμού. Ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη, ΣΟΒΑΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ ιστοσελίδα και γι'αυτό είστε ΑΞΙΟΙ συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμβάλατε στην δημιουργία της. Μία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθημερινή ενημερωτική ηλεκτρονική "εφημερίδα"...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ! Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και πάλι και ιδιαίτερα τον ΦΙΛΟ, Δημήτρη Σαλαμάνη για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια του σε θέματα ανάδειξης των Πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας αλλά και του παραδοσιακού χωριού μας, του Γαρεφείου. Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια της προσπάθειας που αναφέρεις θα είναι το ίδιο αξιόλογη και σημαντική για τον τόπο μας...Να είστε καλά!!
Ένας Γαρεφειώτης φίλος...

παρα πολυ καλη δουλεια για εμας που ειμαστε στο εξωτερικο.
μακαρι εστω να το συνεχισει καποιος αλλος και να μην κλεισει η σελιδα!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...