Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

NICK CAVE: "ΥΠΗΡΞΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ".

Magnify Image

20.000 μέρες στη γη με τον Nick Cave στο πολυαναμενόμενο και ήδη βραβευμένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. 

ΤΗΣ ΑΛΚΗΣΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο κλιπ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Nick Cave, 20.000 Days on Earth, που αυτές τις μέρες πραγματοποίησε την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, δημιουργώντας για ακόμη μία φορά αίσθηση.
 Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ των Iain Forsyth και Jane Pollard απέχει μακράν από τις συνηθισμένες βιογραφίες των ροκσταρ που έχουμε συνηθίσει, και ενδέχεται να ξαφνιάσει τους οπαδούς του είδους. Ευχάριστα.
   Το φιλμ έχει ήδη πάρει το Βραβείο Σκηνοθεσίας αλλά και αυτό του Μοντάζ στο πρόσφατο φεστιβάλ Sundance, την μεγαλύτερη αμερικάνικη διοργάνωση για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, και οι κριτικές μοιάζουν διθυραμβικές.
 Δείτε το trailer 



Τι θα δούμε; Σύμφωνα με τους (πρωτοεμφανιζόμενους) δημιουργούς:
   "Το δράμα και η πραγματικότητα συνδυάζονται σε ένα υποθετικό 24ωρο από τη ζωή του μουσικού και διεθνούς icon, του Nick Cave.
 Με εκπληκτικά ειλικρινείς ματιές και μία οικία απεικόνιση της καλλιτεχνικής διαδικασίας , το φιλμ εξετάζει τι είναι αυτό που μας κάνει αυτό που είμαστε , και καταδεικνύει την δύναμη της μεταμόρφωσης που κατέχει ένα δημιουργικό πνεύμα." 

Magnify Image
Με τους σκηνοθέτες Iain Forsyth και Jane Pollard 

Με πιο απλά λόγια, το φιλμ ξεκινάει  με μια σύντομη εισαγωγή στην οποία συνοψίζεται σε ένα αστραπιαίο μοντάζ η μέχρι τώρα ζωή του Cave (20.000 συνολικά μέρες πάνω στη Γη) μέσα από φωτογραφίες και αρχειακό βιντεοσκοπημένο υλικό.
   Την ανασκόπηση διακόπτει η εικόνα του ίδιου του να ξυπνάει στην κρεβατοκάμαρα του στο Brighton της Αγγλίας, όπου ζει μαζί με τη γυναίκα του και τους δύο γιούς τους. Και η σούπερ στυλιζαρισμένη αποκαθήλωση του μύθου ξεκινά.
   Ανάμεσα σε άλλα βλέπουμε τον Cave να γράφει στο γραφείο του, να πηγαίνει σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας , να παρακολουθεί τον "Σημαδεμένο" με τους γιούς του, να πηγαίνει στο στούντιο για ηχογράφηση (για το περσινό Push the Sky Away, το 15ο άλμπουμ της καριέρας των Bad Seeds), να ξεφυλλίζει το προσωπικό του αρχείο από φωτογραφίες και ντοκουμέντα από την εποχή των Birthday Party ακόμα, και πολλά άλλα. 

Magnify Image
Το φιλμ θα προβληθεί στις αίθουσες μέσα στο 2014 

Και όσο γι' αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερο sneak peak στη ζωή του μεγάλου μουσικού, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι:
 Ο Cave προβαίνει σε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές εξομολογήσεις σχετικά με την οικογένεια του, την πρώτη του φορά στο σεξ, τις ημέρες των καταχρήσεων, ακόμα και σχετικά με την παιδική του ηλικία.
   Hit point του φιλμ αποτελεί αναμφισβήτητα η σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής οδηγεί ξημερώματα στους δρόμους του Brighton με συνεπιβάτες έκπληξη, όπως η γλυκιά Kylie (τετριμμένο), αλλά και ο φίλος Blixa (Bargeld) με τον οποίο μάλιστα συζητούν για πρώτη φορά την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από τους Bad Seeds..
   Ένα αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ όπως θα έπρεπε να είναι όλα!   "Υπήρξα ανέκαθεν ένας επιδεικτικός μπάσταρδος"
 Νick Cave, 56 ετών. 
  Ανυπομονούμε.. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...