Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ROCK N ROLL ΘΡΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Magnify Image
Οι ερωτικές ιστορίες με αίσιο τέλος γοητεύουν, και γοήτευαν ανέκαθεν τον άνθρωπο. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε καλά καλά η κινηματογραφική βιομηχανία.
   Ακόμα πιο γοητευτικές, όμως, είναι αυτές οι ιστορίες που μιλάνε για ακραίους έρωτες που κατέληξαν τελικά στο, πολυπόθητο happily ever after, για τη μοίρα που θέλει οπωσδήποτε δύο ανθρώπους μαζί in sickness and in health.. Δεν είναι τόσο η ιδέα του γάμου που γοητεύει ή και συγκινεί στις ιστορίες αυτές, όσο αυτή της αδελφής ψυχής, η ιδέα του "για πάντα".
   Ένα παραπάνω, όταν η εκπλήρωση των όρκων αυτών γίνεται από τους πλέον αναξιόπιστους - σύμφωνα με το στερεότυπο- εκφραστές του διαχρονικού κλισέ sex, drugs and rock 'n' roll, και άξιους αντιπροσώπους της αμαρτίας και της ασυδοσίας: Τους rock stars.
   Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς η έκπληξη δεν είναι αδικαιολόγητα μεγαλύτερη σε αυτές τις περιπτώσεις, μιας που μιλάμε για μια ζωή στο δρόμο, για καταχρήσεις, για εύκολο sex, και άπειρα χρήματα. Παράγοντες που σε κάθε περίπτωση δίνουν παραπάνω ώθηση στην διάλυση μιας σχέσης.
   Το να μένεις, όμως, για περισσότερα από τριάντα χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο έχοντας όλα τα παραπάνω προνόμια(;) δείχνει ότι τουλάχιστον δεν το κάνεις από συνήθεια ή ανασφάλεια.
   True Love is out there. 

johnny cash

 Johnny Cash και June Carter
 Ο Johnny Cash και η June Carter γνωρίστηκαν στα παρασκήνια μιας κοινής τους συναυλίας το 1955. Ήταν 23 και 26 ετών αντίστοιχα, αλλά δεν παντρεύτηκαν παρά δεκατρία ολόκληρα χρόνια αργότερα, το 1968. Παρόλα αυτά, όλο αυτό το διάστημα διατηρούσαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση - πράγμα που φυσικά δημιουργούσε προβλήματα στους γάμους και των δύο.
   Για την June ήταν ο τρίτος γάμος, ενώ για τον Cash ο δεύτερος. Απέκτησαν μαζί ένα γιό. Η June Carter βοήθησε πολύ τον Cash να απαλλαγεί από τον χρόνιο εθισμό του σε αλκοόλ και ουσίες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που και ο ίδιος είχε αναφέρει δημοσίως οτί δεν θα τα κατάφερνε ποτέ χωρίς την βοήθεια της.
 Τον Μαίο του 2003 η June πέθανε στα 73, από μετεγχειρητικές επιπλοκές στην καρδιά. Ακριβώς τέσσερις μήνες αργότερα την ακολουθήσε και ο Johnny Cash, που έπασχε από χρόνιο διαβήτη ο οποίος όμως δεν χειροτέρεψε παρα μόνο μετά τον θάνατο της June.
   Ήταν μαζί στην σκηνή και στην ζωή 35 χρόνια. 

johnny cash

 Lux Interior και Poison Ivy.
 Ο Lux και η Ivy ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όπου σπούδαζαν Τέχνη. Η πρώτη φορά που γνωριστήκαν ήταν το 1972 , όταν η Ivy, 19, έκανε ωτοστόπ έξω από το campus του πανεπιστημίου, και ο Lux,26, σταμάτησε με έναν φίλο του να την πάρουν.
   Δύο εβδομάδες αργότερα έμεναν ήδη μαζί, υπομένοντας τα σχόλια φίλων και γνωστών για το πόσο 'ανθυγιεινό' ήταν το να περνάνε όλο τους το χρόνο μαζί από τόσο νωρίς.
   Το 1976 δημιουργούν του Cramps, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Lux και η Ivy δεν παντρεύτηκαν ποτέ επίσημα, ούτε απέκτησαν παιδιά.
   Στις 4 Φεβρουαρίου του 2009 ο Lux πεθαίνει ξαφνικά στα 62, από μία σοβαρή μόλυνση της αορτής. Η Poison Ivy ζει ακόμα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.
   Ήταν μαζί στην σκηνή και στην ζωή 37 χρόνια, χωρίς να περάσουν ούτε μια μέρα μακριά ο ένας από τον άλλον. 

the cramps

**Οι εικόνες είναι έργα του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη paulorocker. Οι υπόλοιπες εικόνες της συλλογής Skelton Musician Love, όπου απεικονίζονται ζευγάρια όπως ο Kurt Cobain και η Courtney Love, ο Sid και η Nancy, κ.α 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...