Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

SEXTASY : Η ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΟΔΑ.

Sextasy: Τι είναι η νέα θανατηφόρα μόδα

Η νέα άκρως επικίνδυνη μόδα που σαρώνει σε Αυστραλία και ΗΠΑ ονομάζεται sextasy και δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ταυτόχρονη λήψη χαπιών Βιάγκρα και έκσταση. Οι συνέπειες αυτής της μόδας, όπως προειδοποιούν οι γιατροί είναι όχι απλά καταστροφικές αλλά θανατηφόρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail 30ρηδες για να νιώσουν τη μέγιστη απόλαυση λαμβάνουν μαζί έκσταση και Βιάγκρα. κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει το επονομαζόμενο «σύνδρομο της σεροτονίνης».

Η σεροτονίνη είναι μια χημική ουσία που παράγεται από τον οργανισμό και επιτρέπει στα κύτταρα του εγκεφάλου και σε άλλα του νευρικού συστήματος να επικοινωνούν μεταξύ τους. Μικρή έκκριση σεροτονίνης, μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, αλλά σε πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική δραστηριότητα των νευρικών κυττάρων, προκαλώντας το «σύνδρομο σεροτονίνης», το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε κώμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...