Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

TABLET ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!


 Μια πρωτότυπη ιδέα τέθηκε σε εφαρμογή από την δραστήρια Ομάδα facebook των Προμάχων και οι διοργανωτές ευελπιστούν στην μαζική αποδοχή της από τα εκατοντάδες μέλη της.
Το σκεπτικό είναι απλό και βασίζεται σε βασικές αρχές συμμετοχικότητας.
Κληρώνεται ένα tablet Vero A7720, το οποίο είναι Ελληνικής εταιρείας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή αγοράς είναι πολύ ελκυστικό, σε λαχνούς του ενός Ευρώ.
 Θα κληρωθούν διακόσιοι λαχνοί, τα έσοδα των οποίων εξασφαλίζουν την αγορά άλλων δυο tablets, τα οποία η ομάδα θα προσφέρει σε δυο αριστούχα παιδιά του Γυμνασίου Προμάχων.

Οι λαχνοί πωλούνται στην εταιρεία πληροφορικής "CYBERTECH" και στο "Πράσινο περίπτερο".
Στα σχέδια της ομάδας άν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, είναι και η διοργάνωση παρόμοιων πρωτοβουλιών με πολύ ακριβότερα έπαθλα, στοχεύοντας πάντα στην ανυστερόβουλη προσφορά στη νεολαία της περιοχής και στην επιβράβευση άξιων παιδιών.

Χορηγοί της δράσης είναι η CYBERTECH και τα "Προμαχιώτικα νέα".








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...