Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 3-0.

Εμεινε στο όνειρο- Ηττα 3-0 από τη Μάντσεστερ και άδοξος αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό [εικόνες]

Η πρόκριση στους 8 του Champions League έμεινε όνειρο για τον Ολυμπιακό καθώς οι παίκτες του Μίτσελ δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το 2-0 του πρώτου αγώνα, χάνοντας με 3-0 στο Ολντ Τράφορντ απο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακος πάλεψε, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ήταν άτυχος. 
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Φαν Πέρσι που πέτυχε χατ τρικ.  O Oλλανδός στράικερ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 25' με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Χολέμπας. 


Το 2-0  για την Μάντσεστερ έγινε στο χειρότερο χρονικά σημείο για τους Πρωταθλητές Ελλάδος -ακριβώς στην εκπνοή του α' ημιχρόνου. Ο Γουέιν Ρούνι μπήκε  από τα δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού «έκοψε» την μπάλα στο πέναλτι και ο Ολλανδός νίκησε από κοντά τον Ρομπέρτο.


Είχε προηγηθεί απίστευτη διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού, με τον Ντε Χέα να αποκρούει διαδοχικά σουτ των Φουστέρ και Ντομίνγκεζ.
Λιγο μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου ο εκρηκτικός Φαν Πέρσι έκανε το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Αμέσως μετά ο Ντομίνγκεζ έχασε άλλη μία ευκαιρία να πετύχει το πολυπόθητο γκολ για τον Ολυμπιακό.
Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρα και να πιέζουν για το γκολ που θα έφερνε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Οι προσπάθειες όμως των παικτών του Μίτσελ δεν καρποφόρησαν και η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού πήρε άδοξο τέλος στο «Θέατρο των Ονείρων».


Για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ ο Μίτσελ επέλεξε σχήμα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τελικά τον Φουστέρ αντί του Σάμαρη, ενώ εκτός  έμεινε ο Βαλντές, με μοναδικό προωθημένο τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Εκτός 18άδας έμεινε ο ανέτοιμος Σαβιόλα, ενώ στον πάγκο ήταν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Μασάντο, Σάμαρης, Βέργος και Βαλντές.
Aναλυτικά οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά (αρχηγός), Τζόουνς, Φέρντιναντ, Γκιγκς, Κάρικ, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης (αρχηγός), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Ντινγκά, Πέρες, Φουστέρ, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγκες.







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...