Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ


Στα Γιαννιτσά για την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Γιαννιτσά παραβρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού  - Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ανήμερα του Εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησαν οι ιερείς του Ναού και συγκεκριμένα ο Πατέρας Χαρίτων Χαραλαμπίδης, ο Πατέρας Ελευθέριος Χαραλαμπίδης και ο Πατέρας Κυριάκος Ηλιόπουλος. Μαζί με τον κ. Θεοδωρίδη παραβρέθηκαν στην τελετή η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Καράμπελα. Τη μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας παρακολούθησε πλήθος πιστών της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών καθώς επίσης το σύνολο των τοπικών αρχών.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Τόνισε τη σημασία της ημέρας αυτής που συμβολίζει την οριστική αναστήλωση των ιερών και σεπτών εικόνων που αποτελούν ιερά σύμβολα για το Χριστιανισμό. «Την περίοδο αυτή της Σαρακοστής, όλοι μας πρέπει να τιμήσουμε με ευλάβεια τις χριστιανικές μας παραδόσεις που αποτελούν καταφύγιο για τους Έλληνες σε όλη την ιστορία του Έθνους. Η πίστη μας ήταν και είναι ασφαλής διέξοδος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, τοπική κοινωνία και Χώρα, τα τελευταία τρία χρόνια και έτσι πρέπει να πορευτούμε και εφ’εξής για να βγούμε νικητές από τους αγώνες μας» ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης σε σύντομη δήλωσή του. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...