Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"ΓΙΟΛΤΣΙΔΕΣ"(Περαστικοί): ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ.


Το νέο, ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ του, κυκλοφόρησε ο γνωστός τροβαδούρος παραδοσιακών ποντιακών  και όχι μόνο τραγουδιών Διογένης.

Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο "Γιολτσίδες" (περαστικοί) και είναι ένα πάντρεμα ποντιακών παραδοσιακών ακουσμάτων με την σύγχρονη εποχή, μια νεανική ματιά και το βιντεοκλίπ πλημμυρίζει από νιάτα και όμορφα, αισιόδοξα πρόσωπα.

Τα γυρίσματα έγιναν στις πανέμορφες τοποθεσίες της ευρύτερης Αλμωπίας και από μόνες τους αποτελούν έναν εντυπωσιακό διαφημιστικό οδηγό της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο θεατής μπορεί να ξεχωρίσει τα εξωκλήσια του προφήτη Ηλία  στην Άψαλο, του Αγίου Δημητρίου στη Ξιφιανή, την "Πέτρα του Χριστού" στο Αετοχώρι, καθώς και πανέμορφα τοπία από τη Νότια, το Πευκωτό και το τριγωνομετρικό σημείο της Ξιφιανής.

Την παράσταση βέβαια κλέβουν οι δεκάδες φίλοι του Διογένη, που συμμετέχουν και χαρίζουν στο κλιπ μια νεανική δροσιά, μια πολύ ιδιαίτερη οπτική, που καθηλώνει και προδιαθέτει ευχάριστα τον θεατή.

Στο κέντρο του κάδρου, βέβαια, κυριαρχεί η φιγούρα του νεαρού καλλιτέχνη, ο οποίος με τη μαγική του λύρα και την στεντόρεια φωνή του, τοποθετημένος στο μέσον του κύκλου, θυμίζει άλλες εποχές,  αρχαϊκές, όταν οι αρχαίοι ραψωδοί, περιόδευαν και διασκέδαζαν τους προγόνους μας στην Μικρασία και στα βάθη του Ελληνισμού.

Ευχόμαστε στον ταλαντούχο καλλιτέχνη που τιμάει τον τόπο μας με τις πολυποίκιλες δράσεις του, να είναι καλοτάξιδο το νέο του δημιούργημα και πάντα επιτυχίες.

Δείτε το νέο κλιπ "Γιολτσίδες"...του Διογένη!


  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...