Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΝΤΣΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".


  Στις μέρες μας η επιλογή ενός  ανθρώπου  με όραμα και σεβασμό στον πολίτη θεωρείται μια σοβαρή και κρίσιμη απόφαση. Πολλοί θα με θεωρήσουν λαϊκιστή και παρασυρμένο από το νεανικό μου φρόνημα, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, τα διακυβεύματα είναι  μεγάλα και σοβαρά, οι επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης είναι ακόμα μπροστά μας.
    Ζούμε ώρες Εθνικής ευθύνης,  γι’αυτό νομίζω πως ένας τόπος σαν την Αλμωπία χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, μεράκι και πάνω απ’όλα τη δύναμη για συζήτηση και λύση των προβλημάτων. Η οικονομική κρίση που μαστίζει την εποχή μας πρέπει ν’αποτελέσει το έναυσμα για μια ενωμένη τοπική κοινωνία με ανθρώπους που θα κατανοήσουν τα προβλήματα των νέων και θα προσπαθήσουν να τα βελτιώσουν.
  Πάνω απ’όλα προέχει η ασφάλεια του πολίτη.  Σαν νέος λοιπόν άνθρωπος σας δίνω και εγώ μια υπόσχεση με αποφασιστικότητα όχι όμως ψεύτικη, αλλά, μέσα από τα δικά μου πιστεύω που το τελευταίο διάστημα έχουν ταπεινωθεί ότι σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα δώσω μάχη για τον καθένα σας και πιστεύω ότι με τη δική σας ψήφο θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση αυτού του τόπου. Οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Είμαι απόλυτα αισιόδοξος !!

                                                        Δόντσος Χρήστος
                                                                  Ιατρός
                    Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Έδεσσας
                                    Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
                   Με το συνδυασμό Η Αλμωπία της καρδιάς μας

                                               Του  Δημήτρη Μπίνου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...