Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.

Με παρέμβασή του στη βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης ζητά να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά των ΕΠΑΛ του νομού. 

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε σήμερα αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα Υπομνήματα του Δήμου Έδεσσας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα εκπαιδευτικά κενά στα τμήματα ειδικότητας Ιατρικών Εργαστηρίων και Νοσηλευτικής του Επαγγελματικού Λυκείου. 
Όπως επισημαίνεται στα κατατεθέντα Υπομνήματα, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας των συγκεκριμένων τμημάτων του τομέα Υγείας-Πρόνοιας έχουν χάσει πολλές διδακτικές ώρες, εξαιτίας των υπαρχόντων εκπαιδευτικών κενών, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ανέτοιμοι ενόψει των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων, γεγονός που επιτείνει την αγωνία τους και προκαλεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των ιδίων και των γονέων τους.
Για το λόγο αυτόν, ο Γιώργος Καρασμάνης,  με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση,  ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να μεριμνήσουν για την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό οι χαμένες διδακτικές ώρες και να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του Σχολείου.
Ταυτόχρονα,  ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιου Υπουργούς, ζητώντας την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών  κενών σ’ όλα τα ΕΠΑΛ του Ν. Πέλλας.






ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ  2014          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...