Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: "ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ".


  Ακριβώς δυο μήνες προ των δημοτικών εκλογών, ο προεκλογικός πυρετός βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Είναι πολύ ευχάριστο και μεγάλη  τιμή για μένα που η υποψηφιότητά μου βρίσκει αποδοχή σε μεγάλα τμήματα της τοπική κοινωνίας.

  Θέλω να ευχαριστήσω παλιούς και νέους φίλους για την έμπρακτη στήριξή τους. Αντιλαμβάνομαι το ρόλο μου στα κοινά ως ένας άνθρωπος που ήρθε να ενώσει δυνάμεις για το καλό του τόπου, έχοντας πάντα στο μυαλό του το κοινό μας μέλλον.

   Επιθυμώ να τονίσω για άλλη μια φορά ότι παραμένω πιστός στις βασικές αρχές που από την αρχή αυτής της προσπάθειας έθεσα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού καθώς επίσης και για την πολιτική του απόχρωση*

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται καθημερινά από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας και προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, συνδυάζοντας αρμονικά την εμπειρία με την ανανέωση.
Καλώ όλους τους συντοπίτες μου να αγκαλιάσουν την πορεία μας και να στηρίξουν δυναμικά το συνδυασμό
 ‘’Η Αλμωπία της καρδιάς μας’’.

Δημήτρης Μπίνος
18/3/2014
        
 * Καταρχήν, δεν θα πρέπει να κομματικοποιούμε τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάμε στον τόπο μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σπαταλώνται δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο καθένας μας ανήκει σε έναν ιδεολογικό χώρο και αυτό είναι σεβαστό. Προσωπικά είναι γνωστό και δεν έχω κανένα λόγο να το κρύψω, ότι προέρχομαι στο χώρο της κεντροδεξιάς, αλλά εγώ απευθύνω πρόσκληση όχι μόνο στο χώρο που ανήκω, αλλά και σε υγιείς δυνάμεις από άλλους χώρους.  Η αγάπη μας για τον τόπο που ζούμε πρέπει να υπερβαίνει τις πολιτικές μας αφετηρίες.

Συνέντευξη εφημερίδα Γεγονότα
Δημήτρης Μπίνος

Ιανουάριος 2014

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...