Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΜΗΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ.

Μήτρες προς ενοικίαση -Απελπισμένες Ινδές γεννούν μωρά για πλούσιους αλλοδαπούς [εικόνες]

Στα ύψη είναι η ζήτηση μωρών από παρένθετες μητέρες από την Ινδία, από ζευγάρια ανεπτυγμένων χωρών. Τα υπογόνιμα ζευγάρια στρέφονται προς τις γυναίκες στην Ινδία για να κυοφορήσουν και να γεννήσουν τα παιδιά τους, καθώς η παρένθετη μητρότητα δεν είναι νόμιμη σε ορισμένες χώρες, ή αν αυτό είναι νόμιμο, είναι απαγορευτικά ακριβό. 
Πρόκειται για εξαθλιωμένες γυναίκες οι οποίες ζουν σε μια εξαιρετικά φτωχή χώρα όπου το 1/3 του πληθυσμού ζει με λιγότερο από 91 λεπτά την ημέρα.
Η κλινική Akanksha Infertility Clinic στο Anand, μια μικρή πόλη στην επαρχία Gujarat της Ινδίας, βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών ανά τον κόσμο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην παρένθετη μητρότητα. Το κόστος θεραπείας στην κλινική ανέρχεται στις 17.000 λίρες με την παρένθετη να λαμβάνει περίπου 4.700 λίρες ως αμοιβή.
Η κλινική άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της παρένθετης μητρότητας περίπου πριν από δέκα χρόνια, και από τότε έχουν γεννηθεί περισσότερα από 700 μωρά.










ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...