Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ.

Δάκρυσε η Αντζελίνα Τζολί στο μνημείο της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα
Η Αντζελίνα Τζολί ξέσπασε σε δάκρυα κατά την επίσκεψή της στο κοιμητήριο Ποτοτσάρι, όπου έχουν ταφεί τα θύματα της σφαγής της Σρεμπρένιτσα.
Εκεί η Τζολί συζήτησε με μέλη της οργάνωσης «Μητέρες των θυλάκων Σρεμπρένιτσα και Ζεπ». «Ο βιασμός είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα εναντίον αμάχων» δήλωσε.

Η πρόεδρος της οργάνωσης Μουνίρα Σούμπασιτς δήλωσε ότι «είναι γυναίκα και μητέρα και θα καταλάβει τι έχουμε περάσει και τι περνάμε ακόμη. Είναι σημαντική η επίσκεψή της στο Ποτοτσάρι και στη Σρεμπρένιτσα να δει με τα μάτια της την αλήθεια για τη γενοκτονία και τον πόλεμο και να μεταφέρει την αλήθεια στον υπόλοιπο κόσμο».

Περίπου 8.000 Μουσουλμάνοι, άνδρες και αγόρια σκοτώθηκαν από τις βοσνιακές σερβικές δυνάμεις μέσα σε πέντε μέρες το καλοκαίρι του 1995, προς το τέλος του πολέμου που ξέσπασε το 1992, με την κατάρρευση της ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας και κόστισε 100.000 ζωές.








ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...