Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ Μ.Σ."ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.


Μετά από την συνάντηση γνωριμίας που έγινε την ημέρα χθες 22/3, μεταξύ του Μ.Σ. Προμάχων ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ και  πέντε πολιτιστικών  συλλόγων  από την Θράκη, ακολούθησε το βράδυ γιορτινή εκδήλωση σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στο Λουτράκι.

Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη των συλλόγων να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, ενώ προσφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους αναμνηστικά διπλώματα και δώρα με τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

Οι επικεφαλείς και τα μέλη των συλλόγων από τη Θράκη έμειναν έκθαμβοι και κατενθουσιασμένοι από τη θερμή φιλοξενία και επιφυλάχτηκαν να ανταποδώσουν.
Φυσικά μετά από τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, η βραδιά  έκλεισε με πολύ χορό και παραδοσιακά τραγούδια.

 





















2 σχόλια :

kalimera kai xronia polla? eyxaristoyme poly toys promaxiotes gia ti zesti filoxenia toys?? mas aresan poly oi paradosiakoi xoroi sas apo syllogo thrakon komotinis

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ..Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Κ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...