Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ".

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία -Στο «Θέατρο των ονείρων» για την πρόκ

Περιμένουν αυτή τη στιγμή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Επειτα από την εμβληματική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο « Γ. Καραϊσκάκης», οι παίκτες του Ολυμπιακού περίμεναν την ρεβάνς. Απόψε έχουν ραντεβού με την ιστορία, στο «Θέατρο των ονείρων» διεκδικώντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. 

Την ώρα που θα μπουν στο Ολντ Τράφορντ (21.45 Δημόσια Τηλεόραση, Novasports 1), οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτούν στα μάτια τους «κόκκινους διαβόλους» μετά από εκείνη τη νίκη με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι πριν από τρεις εβδομάδες.

Από τότε, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και τυπικά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο, με τελευταίο «χτύπημα» τη συντριβή της από τη Λίβερπουλ με 3-0, μέσα στην έδρα της μάλιστα. 

Το έργο του Μίτσελ και των παικτών του βέβαια δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μάντσεστερ αλλά και ο Ντέιβιντ Μόγιες -την απόλυση του οποίου απαιτούν ολοένα και περισσότεροι οπαδοί της ομάδας- έχουν κάτι να αποδείξουν. Στην προϊστορία των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με αγγλική ομάδα εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο ήττες, κάτι που φιλοδοξούν να αλλάξουν απόψε. Άλλωστε και η νίκη του πρώτου παιχνιδιού ήταν... ιστορικής αξίας, αφού ήταν η πρώτη της ομάδας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...