Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!



Στην άκρια της Ελλάδας μας, στο έσχατο σημείο της οριογραμμής της Μακεδονίας, στο μαρτυρικό Άνω Γαρέφι, λιγοστές ψυχές, ταπεινοί άνθρωποι, ένωσαν τις φωνές τους, και με όπλα τους την τιμημένη γαλανόλευκη, έστειλαν το αιώνιο μήνυμα, ότι
 "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ",
 όσο ρέει το αίμα των προγόνων ηρώων στο αίμα τους.


Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αγήματα και φανφάρες, τίμησαν τους νεκρούς ήρωές τους, και με σπινθηροβόλο βλέμμα, κρατώντας ψηλά την σημαία του Έθνους, παρέλασαν περήφανα και τόνισαν για άλλη μια φορά, ότι εδώ στο Γαρέφι, καίει άσβεστη η φλόγα του Ελληνισμού της αδούλωτης Μακεδονίας μας. 



Παρακολουθείστε το βίντεο της παρέλασης και είμαστε σίγουροι, ότι θα ριγήσετε από την εικόνα των περήφανων παιδιών  και από τη στεντόρεια φωνή του δασκάλου, που δίνει το βήμα για τους λιγοστούς μαθητές.





ΠΗΓΗ φωτογραφιών και βίντεο...https://www.facebook.com/paradosiakos.garefeiou

1 σχόλια :

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...