Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΛΓΑ.

Ιορδάνης Τζαμτζής : Να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ»

Να δοθεί παράταση των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ ζητά ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Ιωάννη με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Τζαμτζής στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό, την οποία συνυπογράφουν και οι Βουλευτές του Νομού Ημαθίας κ. Μπατσαρά Γεωργία και Τσαβδαρίδης Λάζαρος, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,
Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ είναι στις 31-3-2014.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα από τον Μάρτιο ως τον Αύγουστο του 2013 (παγετός, χαλάζι, ανεμοθύελλα, βροχόπτωση) που έπληξαν κυρίως τους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας είχαν ως αποτέλεσμα την μεγάλη ζημία καλλιεργειών και την μείωση της παραγωγής.
Οι αγρότες των Νομών Πέλλας και Ημαθίας αντιμετωπίζουν  πρόβλημα επιβίωσης καθώς έχασαν την παραγωγή τους.
Επίσης, το Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας λόγω του μεγάλου όγκου δηλώσεων ζημιών  καλλιέργειας, παρόλο που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημιώσεων, ακόμη και σήμερα, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.
Κύριε Υπουργέ,
Επειδή οι αγρότες των Νομών Πέλλας και Ημαθίας έχασαν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους το έτος 2013 λόγω καιρικών συνθηκών
Επειδή η διαδικασία αποζημιώσεων από το ΕΛΓΑ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι περισσότεροι αγρότες δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές του ΕΛΓΑ


Ερωτάσθε κ. Υπουργέ,
Τι προτίθεσθε να πράξετε ώστε να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών προς τον ΕΛΓΑ, τουλάχιστον μέχρι να αποζημιωθούν οι αγρότες από τον ΕΛΓΑ;»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...