Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Επέστρεψε ο χειμώνας για τα καλά -Καταιγίδες και νέα επιδείνωση του καιρού το απόγευμα
Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό σε όλη τη χώρα την Κυριακή. Βροχές και καταιγίδες θα έχουν οι περισσότερες περιοχές. 
Τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν, ενώ για νέα επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να φτάνουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους και ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν εκ νέου σε δυτικούς.

Νεφώσεις με βροχές που σταδιακά θα σταματήσουν και νέα επιδείνωση του καιρού το βράδυ με βροχές ή καταιγίδες που τη νύχτα προς Δευτέρα ενδέχεται να είναι ισχυρές, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...