Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ.ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ"

ΚΙ ΑΛΛΟΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
      
       Κι άλλος «ανεξάρτητος συνδυασμός» εμφανίσθηκε στο προσκήνιο για τον Δήμο Σκύδρας. Υπόσχεται δράση αποδεσμευμένη από «πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις». Ο επικεφαλής του, βέβαια, διετέλεσε αντιδήμαρχος της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Λεπτομέρειες, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος.
      Όμως, η ανεργία και η φτώχια των λαϊκών νοικοκυριών, που στηλιτεύει και ο συνδυασμός αυτός, δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Δεν έπεσε από τον ουρανό. Είναι το αποτέλεσμα της μείωσης των μισθών, των ελαστικών μορφών εργασίας, της φοροεπιδρομής στο λαϊκό εισόδημα, μέσω και της αύξησης των δημοτικών τελών, της εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής  κ.α.
     Είναι, δηλαδή, το αποτέλεσμα πολιτικών, που η απερχόμενη δημοτική αρχή, την οποία στήριξε, για ένα διάστημα και ο επικεφαλής της νέας παράταξης, έχοντας την ιδιότητα του αντιδημάρχου, όχι μόνο δεν αντιπάλεψε, αλλά εφάρμοσε ή στην καλύτερη περίπτωση ανέχτηκε. Εξάλλου, το όραμα, της παράταξης αυτής, για έναν Δήμο «ισχυρό και ανταγωνιστικό» είναι ένα όραμα  «πολιτικά εξαρτημένο» από τις ανάγκες και τα προτάγματα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που θέλουν τους Δήμους και τις υπηρεσίες τους όχημα για την συσσώρευση νέων κερδών.
      Δημότες της Σκύδρας. Δεν υπάρχουν συνδυασμοί, χωρίς συγκεκριμένη πολιτική αναφορά και συγκεκριμένη πολιτική στόχευση. Υπάρχουν, όμως, συνδυασμοί που αποδέχονται τον σημερινό, δρόμο ανάπτυξης, που συνεπάγεται κέρδη και πλούτο για τους λίγους, φτώχια και εξαθλίωση για τους πολλούς και απλώς επιχειρούν τον διαχειριστούν, όπως υπάρχουν και συνδυασμοί που αντιπαλεύουν, όχι μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη, τον βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τις συνέπειες του, από κάθε μετερίζι, αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και δυνατότητες.
       Εμείς, η «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σκύδρας», η παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ, ανήκουμε στους δεύτερους και δηλώνουμε πολιτικά εξαρτημένοι από τα συλλογικά συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων, της φτωχής αγροτιάς, των αυταπασχολούμενων επαγγελματιών και της νεολαίας. Είναι αυτά τα συμφέροντα, που στις επερχόμενες εκλογές, πρέπει να κατακτήσουν την δυνατότητα έκφρασης και πάλης των δικαιωμάτων τους από καλύτερες θέσεις, με βελτιωμένους τους πολιτικούς συσχετισμούς σε όφελός τους. Δυνατότητα, που αναπόσπαστα συνδέεται με την υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. 

        
Σκύδρα 27.3.2014
«Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σκύδρας»
Υποψήφιος Δήμαρχος

Μάνος Κανάκης 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...