Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"


Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη.
Δημοσθένης, 

μτφρ: είναι επιβεβλημένο οι ελεύθεροι να έχουν συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα

Ανήκουμε στην νέα γενιά ανθρώπων σε μια γενιά η οποία καλείται να βγεί μπροστά, να έχει άποψη λόγο και ρόλο στις που διαδραματίζονται και αφορούν την ζωή μας, τον τόπο μας.
Προσωπικά αυτό το βήμα το έκανα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές όταν εμπιστεύθηκε το πρόσωπό μου ο κ. Πέτρος Ζέρζης με τον συνδυασμό του οποίου εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος, υπηρετώ αυτήν τη θέση τώρα και ευχαριστώ τους συνδημότες για την στήριξη που μου έδειξαν.
Κατάγομαι από την Χρυσή, είμαι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός – Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείου Ξάνθης με μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων και διατηρώ Τεχνικό γραφείο στην Αριδαία.
Η αδιαφορία και η απαξίωση στην οποία έχει επέλθει η περιοχή μας με πεισμώνει και με ωθεί να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Υπάρχει ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας με άτομα που έχουν όρεξη να προσφέρουν, με καινούριες ιδέες και περισσή ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου μας.
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της κοινωνίας μας με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς Μας» με επικεφαλή τον κ. Δημήτρη Μπίνο. Έναν άνθρωπο τον οποίο στηρίζω για το ήθος του, την εντιμότητά του, την θέλησή του για προσφορά και την στάση του στις παλιές νοοτροπίες και τις παλιές συνήθειες.
Ζούμε μαζί και μαζί θα χτίσουμε το μέλλον μας. Έχουμε την ευθύνη, την ευκαιρία αλλά και την υποχρέωση να τα καταφέρουμε.

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

‘Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ’ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...