Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

CLOAK: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Γνωρίστε το Cloak. Το πρώτο αντι-κοινωνικό δίκτυο

Αν σας έτυχε ποτέ να θέλετε να βγείτε αποφεύγοντας τις ανεπιθύμητες επαφές με ενοχλητικές παρέες, ή απλά αποζητάτε μερικές στιγμές ιδιωτικότητας, τότε η εφαρμογή Cloak αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός... αντι-κοινωνικού δικτύου, θα σκανάρει που βρίσκονται όλες οι δικτυωμένες επαφές και θα σας τις απεικονίσει στο χάρτη, υποδεικνύοντας σας, πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

   Η λειτουργία του Cloak είναι πολύ απλή. Τσεκάρει που βρίσκονται οι δικτυωμένοι φίλοι και "οι φίλοι" σαρώνοντας τις τοποθεσίες όπου έκαναν "check in" μέσω άλλων μέσων δικτύωσης που παρέχουν γεωγραφικές πληροφορίες, όπως το Instagram και το Foursquare, και τους απεικονίζει στο χάρτη, ειδοποιώντας σας εάν πλησιάζετε κάποιο... κακό συναπάντημα. O χρήστης μπορεί να ορίσει την απόσταση ασφαλείας από αυτούς που θέλει να αποφύγει, η οποία κυμαίνεται από 1 οικοδομικό τετράγωνο, έως 3 χιλιόμετρα.

   Οι δημιουργοί του Cloak μιλώντας στην Washington Post, παρομοίωσαν το Twitter και το Facebook με ένα "γεμάτο ασανσέρ" και θεωρούν ότι η τάση που επικρατεί στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πια οι χρήστες να αποζητούν όλο και περισσότερο την ιδιωτικότητα.

   "Το Cloak σχεδιάστηκε με σκοπό να αποφύγουν οι χρήστες του επαφές με ανωτέρους, συναδέλφους, αυτό τον τύπο που γουστάρει να σε σταματάει στο δρόμο και να σου πιάνει κουβέντα στο όρθιο ή οποιονδήποτε άλλον δε θες να συναντήσεις μπροστά σου".

   To Cloak διατίθεται δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό iOS, από το app.store 




ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...