Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

"ΘΥΜHΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ". - LOVE 146

«Θυμήσου το κορίτσι» - Μια ιστορία ανθρωπιάς

Ο Ρομπ Μόρις είναι ένας ακτιβιστής που μάχεται εδώ και χρόνια για τα δικαιώματα των ανθρώπων που βιώνουν την κακομεταχείριση και την υποδούλωση από το ίδιο τους το γένος.

Το 2002 ο Μόρις βρέθηκε σε ένα οίκο ανοχής στη Νοτιοανατολική Ασία όπου μικρά κορίτσια έβγαιναν σε δημοπρασία. Κοπελίτσες, κάποιες εξ αυτών ήταν 11 – 12 χρόνων, εκτίθονταν στα αδηφάγα βλέμματα των παιδεραστών μέσα στο πορνείο, φορώντας κόκκινα φορέματα με έναν αριθμό καρφιτσωμένο επάνω τους.

Οι ανώμαλοι έβλεπαν τις κοπέλες πίσω από ένα τζάμι και πλειοδοτούσαν. Ο Μόρις, που ήταν σε μυστική αποστολή μαζί με άλλα μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, θυμάται ότι τα περισσότερα κοριτσάκια έβλεπαν με κενό βλέμμα ένα πρόγραμμα με καρτούν στην τηλεόραση, την ώρα που κάποιοι τις αγόραζαν.

«Εκτός από μία κοπέλα», θυμάται ο Μόρις. «Ένα κορίτσι που δεν έβλεπε τα κινούμενα σχέδια. Είχε το νούμερο 146 και μας κοιτούσε πίσω από το τζάμι με το μίσος να καίει στα μάτια της».

Αυτό το κορίτσι ήταν η έμπνευση για την δημιουργία της οργάνωσης «Love 146». Μια οργάνωση κοινωφελής, μη κερδοσκοπική που έχει ως στόχο την διάσωση, μόρφωση, εκπαίδευση μικρών παιδιών και ως απώτερο σκοπό έχει να σταματήσει το εμπόριο αθώων ψυχών.

Ο Μόρις βοήθησε τις αρχές να σταματήσουν τα όσα γίνονταν σε εκείνο τον οίκο ανοχής και έκτοτε έχει αφιερωθεί στο να σταματά την παιδική πορνεία και την διακίνηση μικρών παιδιών.






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...