Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΠΙΣΤΟΙ" ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ "THE VOICE".

YouTube: Είκοσι εκατομμύρια «πιστοί» της καλόγριας... Αλίσα Κιζ

Ανάρπαστο το βίντεο της πραγματικής Sister Act που ενθουσίασε το ιταλικό The Voice
Από πρωταγωνίστρια του ιταλικού The Voice στον κρατικό σταθμό Raidue σε παγκόσμια σταρ μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Ο λόγος για την αδελφή Κριστίνα, η οποία άρπαξε το μικρόφωνο και καθήλωσε τους κριτές του δημοφιλούς παιχνιδιού, εκ των οποίων και τη θρυλική Ραφαέλα Καρά.

Η καλόγρια που τραγούδησε το «No One» της Αλίσα Κιζ ξεσήκωσε το κοινό και κατόρθωσε να περάσει τη Blind Audition, όπου οι κριτές ακούνε αλλά δε βλέπουν τον τραγουδιστή.

Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη και η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού τέτοια που μέσα σε μόλις τρεις ημέρες συγκέντρωσε περίπου 20 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα και η Αλίσα Κιζ της έδωσε συγχαρητήρια για την εκτέλεση του τραγουδιού της.

Σύμφωνα με την 25χρονη η μουσική ήταν η πρώτη της αγάπη και στη συνέχεια ήρθε κοντά στο Θεό, καθώς όπως είπε στην εφηβεία της απομακρύνθηκε πολύ από την Εκκλησία, καθώς ήταν «θυμωμένη με τον Κύριο. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα μαθήματα μουσικής, να συμμετάσχω στην Ακαδημία Θεάματος στην Κατάνια και να εμφανίζομαι σε πλατείες και γάμους με τη μπάντα μου».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, σε ηλικία 18 ετών επιχείρησε να περάσει και από οντισιόν σε ανάλογη τηλεοπτική εκπομπή του Voice, ενώ δήλωσε πως η αγάπη της στη μουσική την έκανε να πλησιάσει και πάλι στο Θεό.

Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που έφτασε στο πλατό της εκπομπής με άλλες αδελφές Ουρσουλίνες, εντυπωσίασε την Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Πιέρο Πελού, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax, αλλά και εκατομμύρια θεατών που μαγεύτηκαν από τη φωνή της.





ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...