Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 1-0


Μια από τα ίδια σε ένα ακόμη ντέρμπι ΠΑΟΚ -Ολυμπιακού το οποίο στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ξεκίνησε με καθυστέρηση 73 λεπτών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την πολυπόθητη νίκη με 1-0 και σε συνδυασμό με το εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 49' ο Αθανασιάδης, ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.
Πριν τον αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από την Τούμπα, ενώ και εντός γηπέδου η κατάσταση ήταν έκρυθμη με φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα να εκτοξεύονται προς τον πάγκο και την ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο πάγκος του Ολυμπιακού, μόλις η ομάδα βγήκε στο γήπεδο ήταν γεμάτος... ψάρια κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ερυθρολεύκων.
Το αποτέλεσμα ήταν το παιχνίδι να ξεκινήσει με καθυστέρηση περισσότερο από μία ώρα, αλλά τα πνεύματα συνέχισαν να είναι οξυμένα και ο εκνευρισμός μεταδόθηκε και στους παίκτες.
Στο 89΄ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Μανιάτης, Κατσουράνης , με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιτίθεται στο συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να του ρίξει κουτουλιά προερχόμενος από τον πάγκο.
Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νάτχο του ΠΑΟΚ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στην φυσούνα με τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει επίθεση κατά των παικτών του από οπαδούς και άνδρες ασφαλείας.

Ντέρμπι για γερά νεύρα στην Τούμπα: Στον τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον Ο















ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...