Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΑΜΟ!

Συνόδεψε την 11χρονη κόρη του νύφη στην εκκλησία γιατί έχει λίγους μήνες ζωής -Ενας εικονικός, αλλά συγκινητικός γάμος [εικόνες&βίντεο]

Ο λατρεμένος πατέρας της Josie Metz δεν θα βρίσκεται εν ζωή προκειμένου να τη συνοδέψει στην εκκλησία την ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Κάτι που θα συμβεί στο απώτερο μέλλον, καθώς η Καλιφορνέζα Josie είναι μόλις 11 ετών.

Ο πατέρας της, ωστόσο, Jim Mertz, δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου να παραστεί στην ευτυχέστερη στιγμή της κόρης του εξαιτίας της σοβαρότητας της ασθένειάς του. Ο 62χρονος άντρας διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και θέλησε να ζήσει την εμπειρία του γάμου της κόρης του που πιθανότατα, σύμφωνα με τη Hufington Post, δεν θα βιώσει.

Η σύζυγός του, Grace, προσέλαβε την φωτογράφο Lindsey Villatoro, ιδρύτρια του φιλανθρωπικού οργανισμού Love Song Photography, με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η ευαίσθητη φωτογράφος, άρχισε να προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας σε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες προκειμένου να καταγράψουν το ταξίδι της ζωής τους. Ετσι γνώρισε και την οικογένεια Metz.

H Villatoro επισκέφτηκε την κατοικία του Jim και της Grace για μια φωτογράφιση και προσφέρθηκε να κάνει το ίδιο και με την κόρη τους Josie. Οταν έφυγε, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της την ιστορία της οικογένειας, ζητώντας από το κοινό να κάνει δωρεές έτσι ώστε να καταφέρει η 11χρονη να κάνει αξέχαστα τα γενέθλιά της στον ετοιμοθάνατο πατέρα της.

Αλλά αποφάσισε να τους κάνει έκπληξη και να πάει ένα βήμα παραπέρα το όνειρο της μικρής, με τον προγραμματισμό του εικονικού γάμου της, προκειμένου να βιώσει ο πατέρας της την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Η συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε και καταγράφτηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε αυτομάτως viral.















ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...