Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.- ΚΕΡΔΙΣΕ 1.400.000 ΕΥΡΩ!!!



Στους Προμάχους έσκασε η είδηση βόμβα!!!
Τελικά ο υπερτυχερός που κέρδισε στο ΤΖΟΚΕΡ που παίχτηκε σε πρακτορείο της Έδεσσας, όπως ανακοινώσαμε σε ανάρτησή μας εχθές, είναι κάτοικος του χωριού.
Πρόκειται για τον Σ. Π. ο οποίος έπαιξε το τυχερό δελτίο, ενώ βρισκόταν στη πρωτεύουσα του νομού για δουλειές στην εφορία και αναμένοντας την διεκπεραίωση κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών, πετάχτηκε στο πρακτορείο του κυρίου Γ. Καραϊσαρίδη και έριξε το μαγικό δελτίο.
Το συνολικό κέρδος είναι 1.400.000 και ο συγχωριανός μας πετάει κυριολεκτικά από τη χαρά του για το ανέλπιστο δώρο της τύχης.
Όπως μας δήλωσε, με τα κέρδη, θα τακτοποιήσει τα δυο παιδιά του και σκοπός του είναι να κάνει κάποιες αγαθοεργίες προς συντοπίτες μας που δοκιμάζονται από την δυσχερή εποχή που διανύουμε.
Εμείς ευχόμαστε σε καλή μεριά και πάντα τέτοια.


i...φωτογραφία από http://www.tastv.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...