Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

2nd WHITE MINDS: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2.500 ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

2ο White Minds: Απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 2.500 φοιτητών
Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν για τους διοργανωτές αυτό που συνέβη στο 2ο White Minds και επάξια στήριξε τον χαρακτηρισμό του ως “The biggest experiential educational event in Greece”.
Η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, White Space (www.white-space.gr), απέδειξε για 2η φορά πως όταν η γνώση προσφέρεται δωρεάν, μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Η εκπαιδευτική αυτή εμπειρία  με υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και δωρεάν είσοδο για το κοινό, ξεσήκωσε όλους τους νέους στην Αθήνα, αγγίζοντας τον αριθμό των 2500 φοιτητών!



10 σπουδαίες προσωπικότητες, Έλληνες, που  διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μοιράστηκαν τις ιστορίες της ζωής τους. Έδειξαν πως ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ένα ταξίδι του μυαλού…”The Journey of a mind”.

Ήδη, από τις 09:00 η ουρά έφτανε το χιλιόμετρο, ενώ η παραγωγή που αντίκρισαν οι συμμετέχοντας μπαίνοντας στην αίθουσα θύμισε μεγάλες διοργανώσεις Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Το ξεκίνημα εντυπωσιακό, οι στίχοι του Καβάφη πλημμύρισαν τις καρδιές με υπερηφάνεια ενώ η φωνή από το video έκανε τους πάντες μέσα στην αίθουσα να ανατριχιάσουν.

Το άνοιγμα πρωτοποριακό. Δύο φοιτητές, ο Γιάννης Αναστασόπουλος και ο Παύλος Πολυζωγόπουλος καλωσορίζουν το κοινό και αμέσως μετά η live μπάντα, με το We will Rock you, υποδέχεται τον εμπνευστή του White Minds και ιδρυτή της White Space, Φώτη Βασιλείου, ο οποίος τους ξεσήκωσε κυριολεκτικά όλους. «Μην επιλέγετε τα λιμάνια, αποζητήστε τα ταξίδια του μυαλού», είπε ανάμεσα σε άλλα σε μια ομιλία που ενέπνευσε πολλούς.

Τη σκυτάλη πήρε ο Σταμάτης Μαλέλης,  Διευθυντής  Ειδήσεων στο ΣΚΑΪ και ιδρυτής της New Media Studies, για να εξιστορήσει ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής, που συγκίνησε πολύ.

Ο Χάρης Τσέβης, παγκοσμίου φήμης Designer, εντυπωσίασε το κοινό με την καινοτομική ιστορία της δημιουργίας ψηφιακών πορτραίτων, ενώ ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος μίλησε για τη δύναμη της θέλησης, που τον οδήγησε από τις δύσκολες εποχές στην επιτυχία, δημιουργώντας μια εταιρεία με παρουσία σε 45 χώρες.

Ο Γιώργος Βασιλείου, συνιδρυτής της White Space, μας εισήγαγε σε έναν «multiscreen world» και κυριολεκτικά μας ταξίδεψε σε ένα από τα κορυφαία μέρη του πλανήτη, την Μύκονο, μέσα από την οθόνη ενός tablet. Παρουσίασε για πρώτη φορά ένα διεθνές project, το πρώτο Human Interactive Guide, Mykonos Tales, που δημιούργησε η White Space.  Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του μουσικού δημιουργού, Κώστα Μηλιωτάκη, που δημιούργησε το εκπληκτικό soundtrack του project.

Ταξιδεύοντας από το Δουβλίνο μόνο για να παρευρεθεί στο White Minds, ο Πάνος Παχατουρίδης, Strategic Partnership στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης, την Google, συμβούλευσε τους νέους να μην φοβούνται και να μην κρύβονται πίσω από την αποτυχία.

“Passion for Action”, μας φώναξε δυνατά ο Πάτρικ Κομνηνός , Head of Club Operation στην UEFA, και έβαλε σε σκέψεις τα χιλιάδες φρέσκα μυαλά για να αναζητήσουν το πάθος τους, ενώ η  Καρίνα Περέιρα, Head of Marketing Department  σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, μίλησε για τη χαρά της δημιουργίας αλλά και το ρόλο του ενστίκτου, προτρέποντας τους νέους να ακολουθήσουν την καρδιά τους σε κάθε τους επιλογή.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Μαυρόπουλος, απογείωσε το κοινό με τη rock διάθεση του σε βαθμό που σηκώθηκαν όλοι από τη θέση τους και  τραγούδησαν μαζί του το τραγούδι “Show must go on”.

Για το τέλος έμεινε το καλύτερο, καθώς νέες θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες, o σχεδιασμός καμπάνιας και η δημιουργία ερευνητικής ομάδας  ήταν οι ευκαιρίες που προσέφερε το White Minds στους φοιτητές και σύντομα θα δημοσιευθούν στο facebook.com/whitespacegr.

ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...