Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ 80 ΣΑΣ; ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.

Λογισμικό σας δείχνει πώς θα είστε στα 80 σας! (Βίντεο)

Σας φοβίζουν οι ρυτίδες που, αργά ή γρήγορα, θα εμφανιστούν στο πρόσωπό σας; Θα θέλατε να ξέρετε πώς θα μοιάζετε όταν γίνετε 60, 70 ή 80 ετών;
Πολύ σύντομα μπορεί να είστε σε θέση να το μάθετε και, μάλιστα, με... φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα ψηφιακό εργαλείο που δείχνει πώς θα μοιάζει ένα παιδί όταν μεγαλώσει.

Το λογισμικό, το οποίο δημιούργησε μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, μπορεί να απεικονίσει φωτογραφικά τη διαδικασία της γήρανσης κατά τη διάρκεια των ετών.

Το λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε υπολογιστή και χρειάζεται περίπου 30 δευτερόλεπτα για να δημιουργήσει τη φωτογραφία του… γηρασμένου εαυτού σας ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

Το εργαλείο λειτουργεί συγκρίνοντας δεδομένα που λαμβάνει από χιλιάδες φωτογραφίες που αντλεί από το Διαδίκτυο. Στη συνέχεια αναλύει τις αλλαγές που συμβαίνουν στα πρόσωπα διαφορετικών ηλικιών και των δύο φύλων καθώς γερνούν.

Λαμβάνοντας από το Διαδίκτυο τυχαίες φωτογραφίες παιδιών και ενηλίκων διαφορετικών ηλικιών και από τα δύο φύλα, εξετάζει τις αντιστοιχίες και υπολογίζει τις αλλαγές στο σχήμα του προσώπου και στην εμφάνιση κατά τη διάρκεια της γήρανσης.

Αυτές οι αλλαγές συγκρίνονται με τη φωτογραφία ενός παιδιού για να προβλεφθεί πώς αυτό θα μοιάζει στο μέλλον, μέχρι την ηλικία των 80 ετών.

Οι χρήστες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τεχνολογία χρησιμοποιώντας μια webcam.
http://www.dailymail.co.uk/video/sciencetech/video-1090249/Amazing-age-progression-photos-80-years-age.html



ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...