Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δείτε αν έχετε πέσει θύμα χάκερς -Πώς να ελέγξετε αν σας έχουν υποκλέψει κωδικούς και δεδομένα

To Ηeartbleed είναι ένα κενό ασφαλείας στο Διαδίκτυο που εντοπίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες και προκάλεσε πανικό, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό, εξαιτίας του εκατομμύρια λογαριασμοί χρηστών, από τραπεζικούς μέχρι mail, να ήταν εκτεθειμένοι στις... κακές διαθέσεις των χάκερς, επί τουλάχιστον δύο χρόνια. 
Το αν -εξαιτίας του Heartbleed- υποκλάπησαν κωδικοί, παραμένει άγνωστο ή, τουλάχιστον, δεν αποκαλύπεται. Ωστόσο, τρεις ιστότοποι δίνουν την ευκαιρία σε όλους να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει θύμα των χάκερς και έχουν υποκλαπεί οι κωδικοί τους
Σύμφωνα με το Forbes, για να δει κανείς αν έχει εκτεθεί στο Heartbleed αρκεί να επισκεφθεί μια από τις εξής τρεις ιστοσελίδες: 
Παράληλα, οι τρεις αυτοί ιστότοποι δίνουν τη δυνατότητα σε όλους όσοι εγγραφούν σε αυτούς, σε περίπτωση που κάποιος λογαριασμός τους χακαριστεί, να λάβουν αυτόματα τη σχετική ενημέρωση. 





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...