Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΨΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε στον τελικό (20:00, OTE Sport1) στο Ολυμπιακό στάδιο. 

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τελικό της διοργάνωσης μετά από το 2010, όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, κόντρα στον Αρη, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να το «σηκώσει» ξανά μετά από 11 χρόνια. 

Σύμφωνα με τον sport-fm, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Πράνιτς και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Πίσω από τους δύο επιθετικούς (Μπεργκ – Καρέλη) θα είναι ο Αμπέντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπαϊράμι, ο ανέτοιμος Ντίνας και οι νεαροί Ρισβάνης, Μαρινάκης. 

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ από την άλλη, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει ένα ακόμη ερωτηματικό για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραταχθεί με 4-3-3 με ένα εξάρι και δύο οκτάρια, τότε ο Κίτσιου θα συμπληρώσει το δίδυμο Κάτσε-Λάζαρ. Διαφορετικά είναι πιθανό να αγωνιστεί με 4-2-3-1 με τον Σωτήρη Νίνη πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι η εξής: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός – λόγω τιμωρίας – είναι οι Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Νάτχο, ενώ ο Μαντούρο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...