Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Μυστήριο με τον άνδρα χωρίς παρελθόν -Βρέθηκε στο Οσλο, μιλάει πέντε γλώσσες αλλ

Συστήνεται ως Τζον Σμιθ, αν και ο ίδιος δεν θυμάται το όνομά του. Βρέθηκε στο Οσλο στα μέσα του Δεκεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει πως έφθασε μέχρι εκεί. Μιλάει πέντε γλώσσες, μεταξύ των οποίων καλά αγγλικά. Κανείς όμως δεν ξέρει από πού ήρθε, πώς βρέθηκε στη Νορβηγία και το κυριότερο... ποιος είναι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι περίπου 20 ετών και βρέθηκε στο χιόνι σε βιομηχανική περιοχή ανατολικά του Οσλο.

Οπως αναφέρει η νορβηγική εφημερίδα VG, οι Αρχές δημοσίευσαν φωτογραφία του προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νορβηγίας μιλώντας στην εφημερίδα υποστήριξε πως οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο, ο ψηλός άνδρας να έπεσε στο παρελθόν θύμα εγκληματικές ενέργειας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ. O εισαγγελέας της αστυνομίας Στούρλα Χένρικσμπο δήλωσε ότι παρά την αμνησία του, ο άνδρας έχει «λογική και καθαρή σκέψη».

Ο ίδιος, ο οποίος αυτοαποκαλείται Τζον Σμιθ συμφώνησε να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του, καθώς μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες...

Τα δακτυλικά του αποτυπώματα και φωτογραφία του εστάλησαν στις αστυνομίες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης μέσω της Interpol, χωρίς μέχρι στιγμής να βρεθεί κάποιο στοιχείο.

«Ο άνδρας δεν έχει κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, ούτε θυμάται το όνομά του, την καταγωγή του, πώς βρέθηκε στη Νορβηγία ή άλλα στοιχεία της ζωής του», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Είναι ευρωπαϊκής καταγωγής, μιλά πολύ καλά αγγλικά με προφορά ανατολικής/κεντρικής Ευρώπης και καταλαβαίνει τσεχικά, σλοβακικά, πολωνικά και ρωσικά. Έχει ύψος 1,87 μ, γαλανά μάτια και σκούρα ξανθά μαλλιά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...