Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ <ΜΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ>"

Magnify Image

Απίστευτες εικόνες γελοιότητας και άκυρες σπατάλες απ' την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ...

ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ 

Κάποιοι «φωτισμένοι ηγέτες» της ομογένειας στην Ν.Υόρκη ζητούν «Ελληνοχριστανή ορθόδοξη» για να πάρει μέρος σε καλλιστεία «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία».

Magnify Image

Αλλά το μεγάλο πανηγύρι είναι οι «παρελάσεις» και τα «εορταστικά άρματα» ως ο τρόπος που επιλέγουν κάποιοι (με το αζημίωτο) να τιμήσουν μία εθνική επέτειο.
 Όπως θα διαβάσετε σε σχετικό άρθρο της ομογενειακής εφημερίδας η "Πρωϊνή" η νέα γενιά της ομογένειας αντιδρά σε τέτοιου είδους – πανάκριβα - πανηγύρια, και ζητούν άλλους τρόπους εορτασμού, μακρυά από την κάθε Άννα Βίσση, την Καλομοίρα, τα καλλιστεία Miss Greek Independence και τα «εορταστικά άρματα» για να κάνουν δημόσιες σχέσεις οι προύχοντες των οργανώσεων, διπλωμάτες, και πολιτευτές. 

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image

Επίσης ενώ ο προϋπολογισμός της διοργανώτριας Ομοσπονδίας είναι περίπου 300.000 δολ. γιά την «παρέλαση» στο Μανχάτταν, η Ελλάδα θα πληρώσει τα 17.000 δολ. γιά τα εισιτήρια 18 οπλιτών-ευζώνων και 3 αξιωματικών.
 H «παρέλαση» αφήνει κέρδος τα τελευταία χρόνια στην Ομοσπονδία, περίπου 150.000 δολ. τον χρόνο.
 Σημειωτέον ότι ενώ οι περισσότερες εθνικές μειονότητες στις ΗΠΑ, φτιάχνουν νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, όπως διαβάζουμε, τα δημοτικά σχολεία της ομογένειας κλείνουν την τελευταία δεκαετία, λόγω έλλειψης πόρων προφανώς, αλλά οι «παρελάσεις» και τα «άρματα», εκεί.
 [Τα στοιχεία και οι φωτο είναι από το Lefteria.] 

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image




ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...