Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

"ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.



Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας σας ενημερώνει ότι και τα 9 μέλη του συλλόγου μας είναι σε άριστη κατάσταση και βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους.

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης δραστηριότητας στο Όρος Παγγαίο, και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και ιδιαίτερα της πυκνής ομίχλης και των θυελλωδών ανέμων, που επικρατούσαν στην περιοχή, οι ορειβάτες μας δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν, όπως ήταν σχεδιασμένο, το ορειβατικό καταφύγιο της περιοχής και αποφασίστηκε να παραμείνουν και να διανυκτερεύσουν στη θέση τους, όπου ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τις αρχές της περιοχής και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας.

 Χάρη στην εμπειρία, την οργάνωση και την ψυχραιμία τους δεν διέτρεξαν οποιοδήποτε κίνδυνο και το πρωί, αφού ο καιρός το επέτρεψε μετέβησαν σε σημείο στο οποίο τους περίμενε η πυροσβεστική υπηρεσία που τους μετέφερε στο κέντρο υγείας Ροδολίβους, όπου μετά από τις απαραίτητες, προληπτικές,  ιατρικές εξετάσεις πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Ο ΕΟΣ Αριδαίας ευχαριστεί θερμά την πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών, το αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης, τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας, την ΕΜΑΚ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την άμεση κινητοποίησή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.

 Μετά από αυτή τη μικρή περιπέτεια οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται την Κυριακή 13 Απριλίου όπου ο ΕΟΣ Αριδαίας θα βρεθεί στο όρος Τζένα στην κορυφή Μεγάλη Τζένα (2.182μ.) πάνω από το χωριό Νότια σε μια πεζοπορική διαδρομή μέτριας δυσκολίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

Ιωαννίδης Ισίδωρος :6976979137

Νικολαΐδης Χάρης : 6942609794

Μυλωνάς Αλέξανδρος : 6945425524

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...