Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Στο Δήμο Πέλλας περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης


Από το Δήμο Πέλλας ξεκίνησε την περιοδεία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Λάκη Βασιλειάδη.
Αρχικά, ο κ. Θεοδωρίδης επισκέφθηκε την Παραλίμνη του Δήμου Πέλλας όπου συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε πασχαλινές ευχές στα καφενεία του χωριού.
Στη συνέχεια, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στη Νέα Πέλλα όπου συνάντησε τους νέους της τοπικής κοινότητας στην κεντρική πλατεία, με τους οποίους είχε ολιγόλεπτη  συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα θέματα που τους απασχολούν.
Επόμενος σταθμός της περιοδεία του κ. Θεοδωρίδη ήταν η ιστορική έδρα του Δήμου Πέλλα η τοπική κοινότητα Πέλλας. Εκεί ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνάντησε τα μέλη του ΚΑΠΗ τους οποίους χαιρέτισε και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά. «Είμαστε η ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πρόταση που περιλαμβάνει ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν από όλους τους πολιτικούς χώρους με επικεφαλή τον Απόστολο Τζιτζικώστα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης αναφερόμενος στην πρόταση της «Αλληλεγγύης». Οι παραβρισκόμενοι, από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Αντιπεριφερειάρχη. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και γνωστούς στον πεζόδρομο της περιοχής, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

Η πρώτη περιοδεία του κ. Θεοδωρίδη «έκλεισε» στα Γιαννιτσά και, συγκεκριμένα συμμετέχοντας στην εκδήλωση του Συλλόγου Καρυωτών «Ανατολική Ρωμυλία» όπου αναβίωσε το έθιμο «Κουνιές». Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Θεοδωρίδης περπάτησε στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και συνομίλησε με πολίτες ανταλλάσσοντας ευχές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...