Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑ


Με μότο ότι οι τρίχες στο ανθρώπινο σώμα είναι κάτι φυσικό και όχι βρωμιά, μια ομάδα μοντέλων ποζάρουν στο φακό διάσημου Βρετανού φωτογράφου, στο πλαίσιο καμπάνιας για την αμφισβήτηση των συμβατικών προτύπων ομορφιάς.
Ο φωτογράφος Μπεν Χόπερ έπεισε δεκάδες μοντέλα και ηθοποιούς να αφήσουν αξύριστες τις μασχάλες τους και να ποζάρουν στο φακό του, σε μια προσπάθεια να πείσει τις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ομορφιάς για να είναι ελκυστικές.
«Το όλο θέμα είναι διαφορά ανάμεσα σε αυτό που θεωρείται κατά τη μόδα γυναικεία ομορφιά με την ακατέργαστη αντισυμβατική εμφάνιση της τρίχας στη μασχάλη» τονίζει ο ισραηλινής καταγωγής φωτογράφος.
«Η δουλειά αυτή είναι ένα είδος διαμαρτυρίας ενάντια στη βιομηχανία της ομορφιάς. Τον τελευταίο αιώνα έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη βιομηχανία της ομορφιάς, η οποία ενθαρρύνει την αποτρίχωση. Ετσι, τώρα, η φυσική ομορφιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα είδος διαμαρτυρίας» τονίζει.







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...