Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Άρθρο του Ν. Χρυσομάλλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία»

«Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει» φωνάζει από το πάντα ζωντανό παρελθόν μας ο Ίωνας Δραγούμης. Μια προτροπή ξεχασμένη σήμερα από το μίζερο κατεστημένο της παρακμής και της σήψης. 
Η Μακεδονία και το θέμα του ονόματος του γειτονικού κρατικού μορφώματος έχει περάσει χαμηλά στην πολιτική ατζέντα, αν και τελευταία πυκνώνουν οι αναφορές από κάποιους, γνωστούς για τις ανθελληνικές τους θέσεις. Πότε ο Ν. Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, πότε η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και πρόσφατα ο Ν. Δήμου του Ποταμιού, ψάχνουν ευκαιρία να δηλώσουν απαξιωτικά ότι «το θέμα του ονόματος έχει τελειώσει» και οποιαδήποτε διαφορετική άποψη πρέπει να θεωρείται «φασιστική». 

Στα χρόνια της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστερίστικης ψευτοκουλτούρας ο αγώνας για τα Εθνικά θέματα είναι φασισμός !!! Δυστυχώς είναι μια άποψη που προσπαθούν να επιβάλλουν ως «προοδευτική» ακόμα και στα σχολεία. Με όχημα τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό για τα «δίκαια των σκοπιανών». Αρωγός και συνοδοιπόρος σ’ αυτή την προσπάθεια το κόμμα της ψοφοδεξιάς, που για λίγο ακόμα θα κυβερνάει τη χώρα. 
Μόνη φωνή αντίστασης στην ανθελληνική προπαγάνδα είναι η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Παρά τις δολοφονίες και τις παράνομες διώξεις ορθώνουμε το ανάστημά μας, πιστοί στα κελεύσματα των προγόνων μας που χάραξαν τα σύνορα με το αίμα τους. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι απλά ένας συνδυασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ο Λαϊκός Σύνδεσμος όλων των Ελλήνων ενάντια σε κάθε επιβουλή, ενάντια σε κάθε μίζερο ανθέλληνα, σε όποιο πολιτικό μόρφωμα και αν κρύβεται. Την ώρα του ξεπουλήματος και της αμφισβήτησης του ονόματος και της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας προτάσσουμε την ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της. Δέσμευσή μας είναι η αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων της τοπικής ιστορίας και η τουριστική προβολή όλων των προορισμών της Περιφέρειας, με σταθερή και δυναμική διαφημιστική παρουσία σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Οι θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τη Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι ξεκάθαρες και γνωστές. Το ερώτημα τίθεται αμείλικτο και αφορά όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αναμένουμε τη σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτησή τους. 

ΚΑΜΙΑ υποχώρηση για το όνομα της Μακεδονίας μας

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...