Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Φεστιβάλ φαλλού στο Καβασάκι της Ιαπωνίας -Μια ασυνήθιστη παράδοση που τραβάει τουρίστες σαν τις μύγες [εικόνες]

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Καβασάκι της Ιαπωνίας. Η πόλη γέμισε... φαλλούς, όπως ορίζει η παράδοση για τη γιορτή της γονιμότητας. H γιορτή προσελκύει κόσμο από όλο τον πλανήτη.
Το φεστιβάλ είναι και μια ευκαιρία για την εκτίναξη της αγοράς, αφού χιλιάδες αντικείμενα σε μορφή φαλλού πωλούνται στους δρόμους της πόλης.
Η... δράση άρχισε το μεσημέρι με τον ιερέα Χιρογιούκι Νακαμούρα να ευλογεί τα τρία φορητά ιερά, όπου είχαν τοποθετηθεί ομοιώματα φαλλών σε ζωηρά χρώματα.
Στη συνέχεια, σύλλογος τραβεστί από την Αζακούσα του Τόκιο, παρέλασαν μεταφέροντας ένα άλλο ροζ ομοίωμα φαλλού, σε μέγεθος κάδου σκουπιδιών. Σηκώνοντάς το ψηλά προς τον ουρανό, φώναζαν "είναι ένα μεγάλο" και αμέσως μετά το τοποθέτησαν πάνω σε μια ξύλινη εξέδρα.


















ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...