Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


Επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας
Θεόδωρο Θεοδωρίδη
Ενόψει της οργάνωσης των 29ων ΖΩΟΔΟΧΕΙΩΝ στην Πλατεία Τραπεζούντος Γιαννιτσών (Παρασκευή 25 Απριλίου)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών και συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Χωραφίδη (Πρόεδρο), Κωνσταντίνο Ποργιατζίδη (Αντιπρόεδρο) και Στάθη Καραγιαννίδη (Ταμία). Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για να τον προσκαλέσουν, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, στα φετινά 29α Ζωοδόχεια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πλατεία της Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών (ώρα 8.00 το απόγευμα) στα Γιαννιτσά.


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, με την ευκαιρία της συνάντησης, συζήτησε με τα μέλη του δραστήριου ποντιακού συλλόγου για τη δράση τους, το σχεδιασμό της εκδήλωσης-θεσμό «Ζωοδόχεια» και τα μελλοντικά τους σχέδια. Ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας και τις δυνατότητες για χρηματοδότηση δράσεων πολιτισμού, σε συνδυασμό και με την τουριστική ανάπτυξη, που περιλαμβάνονται στο νέο ΕΣΠΑ. Επίσης, συνεχάρη το σύλλογο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους σε κοινές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από την Περιφέρεια και τον Σύλλογο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε μάλιστα τη συνδρομή και τη συνεργασία του συλλόγου, μαζί με τους υπόλοιπους ποντιακούς και προσφυγικούς συλλόγους της Πέλλας για την οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, με πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης την 11η Μαΐου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...