Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΤΕ.

Είστε μανιώδης με τα τατουάζ; Δείτε πώς θα είστε όταν γεράσετε [εικόνες]

Η μόδα των τατουάζ -που κάποτε ήταν σύμβολο των «επαναστατών»- εξαπλώνεται με μορφή επιδημίας και οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον έχουν «χτυπήσει» τουλάχιστον ένα στο σώμα τους.
Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι που εμφανίζονται διστακτικοί πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να «ζωγραφίσουν» κάτι μόνιμο στο δέρμα τους, σκεπτόμενοι πώς θα δείχνει το τατουάζ πάνω τους όταν γεράσουν.
Την απάντηση δίνει η 77χρονη Ιζομπελ Βάρλεϊ, που κατέχει το ρεκόρ γκίνες του μεγαλύτερου ανθρώπου στον κόσμο με τα περισσότερα τατουάζ, καθώς το 77% του σώματός της καλύπτεται από μελάνι. Αν και άργησε να πάρει την απόφαση και έκανε το πρώτο της τατουάζ στα 40, στη συνέχεια εθίστηκε...



Ο Λάρι Χαπ, 68 ετών, συμμετείχε το 2013 στο διαγωνισμό για τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο με τα περισσότερα τατουάζ, που διεξήχθη στο Λος Άντζελες.


O «καραφλός Μπιλ» είναι βετεράνος καλλιτέχνης που «χτυπάει» τατουάζ από το 1986, όταν εγκατέλειψε τη δουλειά του σε μια τηλεφωνική εταιρία όπου εργαζόταν στο Βερμόντ, για να ακολουθήσει το όνειρό του.


Ο 62χρονος Ρόμπερτ Σέιμπερτ, από τον Κεντάκι των ΗΠΑ, «μετράει» τατουάζ στο σώμα του για περισσότερα από 40 χρόνια και, όπως λέει, κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη φάση της ζωής του.


Χάρη στην τεχνολογία, ωστόσο, που συνεχώς εξελίσσεται, υπάρχει και η αφαίρεση των τατουάζ με λέιζερ για όσους τελικά αλλάξουν γνώμη.
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, πάντως, που αγαπά τα τατουάζ, έχει δηλώσει ότι το σώμα του είναι το ημερολόγιό του και τα τατουάζ του είναι η ιστορία του...





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...