Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.


Το ζήτημα των αδειοδοτήσεων χρήσεως νερού για τους παραγωγούς θέτει με επιστολή του ο Διονύσης Σταμενίτης προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.
Ειδικότερα ο Βουλευτής  αναφέρει στην επιστολή του: «Όσοι αγρότες έχουν Γεωτρήσεις και Πηγάδια πρέπει να έχουν τις Άδειες Χρήσεις Νερού των υδροληψιών τους στα χέρια τους μέχρι τις 31-7-2014. Αν δεν συμβεί αυτό τότε οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Περιφερειών δεν θα χορηγούν το Γεωργοτεχνικό Δελτίο, που είναι απαραίτητο να προσκομισθεί στη ΔΕΗ, ώστε να μη γίνει αλλαγή του Αγροτικού Τιμολογίου της υδροληψίας τους σε Εμπορικό».

Συνεχίζοντας ο κ. Σταμενίτης επισημαίνει ότι: «ο σχετικός μηχανισμός που προβλέπεται για την διεκπεραίωση του θέματος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί. Οι Δήμοι, που παραλαμβάνουν τις αιτήσεις για τις άδειες χρήσης του νερού, λόγω του μεγάλου όγκου φακέλων, της έλλειψης προσωπικού αδυνατούν μέχρι τις 31-7-2014 να έχουν ελέγξει τους φακέλους και να έχουν αποστείλει τις ανάλογες εισηγήσεις στις αποκεντρωμένες περιφέρειες. Αυτές, με τη σειρά τους, δεν θα είναι σε θέση να εκδώσουν ή να απορρίψουν τα αιτήματα για έκδοση άδειας χρήσης νερού λόγω απαγορευτικών διατάξεων που ισχύουν κατά περιοχή».


Ως εκ τούτου ο Βουλευτής ζητά απο τον Υφυπουργό την άμεση διευθέτηση του ζητήματος με παράταση της προθεσμίας μέχρις ότου υπάρξει διεκπεραίωση και έκδοση των σχετικών αδειών από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή και με την κατάθεση, απο τους ενδιαφερόμενους, του αριθμού πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης για έκδοση άδειας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...