Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

1.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ"



ΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ

Δέσμευση :  50% του μισθού του Δημάρχου και 30% του μισθού των αιρετών του συνδυασμού μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» για όλα τα χρόνια της δημοτικής διαχείρισης σε συμπολίτες που έχουν απόλυτη ανάγκη και σε συλλόγους

Ο Γιάννης Σηφάκης, υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» έκανε την παρακάτω δήλωση: 
   « Συναισθανόμενος εγώ και οι συνεργάτες μου τις συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία με τις αντικοινωνικές πολιτικές που ακολουθούνται καθώς και τις πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες των συλλόγων της Αλμωπίας αποφασίσαμε να προσφέρουμε το 50% του μισθού του Δημάρχου και το 30% του μισθού των αιρετών για όλα τα χρόνια της δημοτικής μας διαχείρισης σε συμπολίτες μας που έχουν απόλυτη ανάγκη και σε συλλόγους της Αλμωπίας. 

Η ανάγκη στήριξης, κατά προτεραιότητα, των πιο ευαίσθητων τμημάτων του πληθυσμού που βρίσκονται σε καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης είναι επιτακτική και εμείς την συναισθανόμαστε σαν απόλυτη υποχρέωση μας.
Ακόμη η προστασία και υποβοήθηση των συλλόγων ( πολιτιστικών, αθλητικών κλπ) που αποτελούν το πιο ενεργό τμήμα του πληθυσμού, που ξεχειλίζει από εθελοντισμό, είναι αδήριτη ανάγκη σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική των δημοτικών αρχών – τουλάχιστον- των τελευταίων ετών απέναντι στους συλλόγους.   
Σε βάθος 5ετίας το συνολικό αυτό ποσόν είναι περί το 1.000.000,00 €

Η δήλωση αυτή αποδεικνύει το γεγονός ότι  στον συνδυασμό μας  το κυρίαρχο πνεύμα και κλίμα είναι η διάθεση προσφοράς και όχι η κατάληψη «καρέκλας» και μισθών.
 Ελπίζουμε η ενέργεια  μας αυτή να βρεί  μιμητές και σε άλλους συνδυασμούς».  

4 σχόλια :

εγω λεω να τα δωσει πρωτα κ μετα θα τον ψηφισουμε...

ΜΙΚΡΟΤΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

To oti desmeuetai kati einai.oi alloi oute auto kanoun

Μπραβο εχει πολλα στην ακρη για να χαριζει.Εεεεεεε ειναι που ειναι αυτοδημιούργητος .Ενω εμείς οσο και αν υδρονουμε αποθεματικο. (0).

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...