Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ 1.30 ΜΕΤΡΑ

Η ζωή από τα 1,30μ. -Ανθρωποι με νανισμό που ζουν στο περιθώριο ονειρεύονται μια θέση στον κόσμο [εικόνες]

Στη Μανίλα, την πολύβουη πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, μια περιθωριοποιημένη ομάδα ονειρεύεται μια δική της θέση στο όνειρο.
Αποκαλούνται Little People Association και για πολλά χρόνια προσπαθούν να σχηματίσουν τη δική τους κοινότητα, ένα χώρο φτιαγμένο για το μέγεθός τους, όπου θα μπορούν να ζουν και να εργάζονται ανεξάρτητα, χωρίς τις διακρίσεις που κάνει την καθημερινή ζωή τους δύσκολη.
Το 2012, ο φωτογράφος Biel Calderon και ο δημοσιογράφος Eric San Juan πέρασαν αρκετούς μήνες με τα μέλη της Lpap για το e-book τους, το Little Big Project.














ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...