Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΙΤ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ

Το app του MIT που συνδέει τις ζωές δύο αγνώστων για 20 ημέρες

Οι νέες εφαρμογές που επιτρέπουν το ανώνυμο μοίρασμα των σκέψεών μας, όπως το secret, βρίσκονται σε μεγάλη άνθιση, ως αποτέλεσμα της πολύχρονης επώνυμης έκθεσης μας μέσω όλων των γνωστών κοινωνικών δικτύων.

   Τώρα ένα νέο app, που εμπνεύστηκε και αναπτύχθηκε από το MIT, υπόσχεται μια ειλικρινή, αφτιασίδωτη ματιά στη ζωή ενός ανώνυμου χρήστη, από οπουδήποτε στον κόσμο, για 20 μέρες. Η εφαρμογή συνδέει τους δύο χρήστες, μέσω ελάχιστων στοιχείων που συλλέγει από το GPS ή το accelerometer του κινητού, αλλά και φωτογραφιών που  επιλέγει τυχαία από το Instagram, και τις μοιράζεται με το ανώνυμο ταίρι.

   Η εφαρμογή, που ακόμα βρίσκεται σε φάση beta testing, ονομάζεται 20 day stranger, και όπως αναφέρει στο site της -όπου μπορείτε να κάνετε αίτηση για δοκιμαστική συμμετοχή-: "Ποτέ δεν θα μάθετε ποιο είναι το 'ταίρι' σας ή πού ακριβώς βρίσκεται, αλλά ελπίζουμε η εφαρμογή να παράσχει αρκετά στοιχεία ώστε να σχηματίσετε μια φανταστική εικόνα της ζωής του".

   Να σημειωθεί ότι στο τέλος του 20ήμερου η εφαρμογή ανοίγει ένα παράθυρο επικοινωνίας μεταξύ των δύο συμμετεχόντων, επιτρέποντάς τους να ανταλλάξουν ένα και μοναδικό μήνυμα, εφόσον το επιθυμούν.

   Δείτε την παρουσίασή της εφαρμογής 20 Day Stranger, του MIT, στο παρακάτω βίντεο: 





ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...