Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 8-5-2014


Την  Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 οι Σπουδαστές  CHEF – Αρχιμάγειρες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προσέφεραν εδέσματα ζυμαρικών γλυκά και ποτό στο κοινό που βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών του ΙΕΚ ως αρχή μιας σειράς προωθητικών ενεργειών των ειδικοτήτων που «τρέχουν» στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ως Δημόσιος Εκπαιδευτικός Οργανισμός αποτελεί για τη νεολαία, και όχι μόνο, της περιοχής, την μοναδική διέξοδο μετα-λυκειακών σπουδών. Στην κατεύθυνση αυτή θέλουμε να βεβαιώσουμε τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής ότι κάνουμε το παν ώστε το ΙΕΚ να παραμείνει εύρωστο, δραστήριο και με το βλέμμα στην αγορά εργασίας.
Ευχαριστούμε όλες και όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και ευελπιστούμε ότι και στις επόμενες δράσεις μας θα σας έχουμε δίπλα μας.
Τέλος, ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη στις τεχνικές απαιτήσεις της προσπάθειάς μας καθώς και τον κ. Τάσο Θωμαϊδη ευγενική προσφορά του οποίου αποτελεί το ποτό που προσφέρθηκε συνοδευτικά.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Γιόρτσος Γεώργιος
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...