Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ


 Τους Προμάχους επισκέφθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης 22/5 ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» και  υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας , Δημήτρης Μπίνος.

Ο νικητής της πρώτης Κυριακής των εκλογών, συνοδευόταν από πολυπληθή επιτροπή του συνδυασμού του, καθώς επίσης και από όλους τους Προμαχιώτες υποψηφίους, που μετέχουν στο ψηφοδέλτιό του.
Ο κύριος Μπίνος περιόδευσε σε όλα τα κατάμεστα καφέ της κεντρικής πλατείας του χωριού και χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους κατοίκους για την μαζική ψηφοδοσία προς τον συνδυασμό του, και υποσχέθηκε πως θα έχει ο ίδιος προσωπικά συνεχή ενασχόληση με τα προβλήματα του χωριού, επιδιώκοντας την επίλυσή τους.
Κάλεσε τους κατοίκους να υπερψηφίσουν το συνδυασμό του την δεύτερη Κυριακή για να του δώσουν   ώθηση νίκης.
Τέλος παρουσίασε τους τρεις Προμαχιώτες υποψήφιους για το δημοτικό συμβούλιο, που σάρωσαν στην ψηφοφορία και εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην διοίκηση του δήμου με τις ικανότητές τους.  


















2 σχόλια :

η προεδρος λειπει που ειναι ,τζαμπα βγηκε.

πέστα φίλε αυτήν έκανε την δουλειά της βγείκε πρόεδρος από εκεί και πέρα δεν την νοιάζει τίποτα!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...