Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΜΑΣ - Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ




Η Αλμωπία και ο Νομός Πέλλας έχουν την δική τους υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

Φίλες και φίλοι, συμπολίτες και συμπολίτισσες της Αλμωπίας και του Νομού Πέλλας, στις εκλογές της Κυριακής η επαρχία μας θα έχει την δική της εκπροσώπηση. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία και την πατρίδα μας, θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θα αλλάξουμε δρόμο, αν θα οδηγήσουμε την εφαρμοζόμενη πολιτική του νεοφιλελευθερισμού σε ήττα ή αν θα συνεχίσουμε την ίδια καταστροφική πορεία. 
Η Ελλάδα οφείλει να στείλει το δικό της μήνυμα, στις αγορές, στην επικυριαρχία της ηγεσίας του Βερολίνου επί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην εγχώρια ολιγαρχία, αποδοκιμάζοντας υποψηφιότητες που εκπροσωπούν τις πολιτικές της υποταγής, του οικονομικού μαρασμού και της κοινωνικής ισοπέδωσης. 
O Νομός Πέλλας θα πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα, για την ολοκληρωτική απαξίωση και την βαθμιαία υποβάθμιση του, ειδικά στα χρόνια των μνημονίων από την κεντρική διοίκηση, στα πλαίσια της πιστής εφαρμογής τους, για την ανεργία που χτυπάει κάθε Ελληνική οικογένεια,  για τις δεκάδες παραγωγικές επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο, για την κατάρρευση του αγροτικού και κτηνοτροφικού εισοδήματος, για την αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών, για την εντεινόμενη ανθρωπιστική κρίση με πολλές οικογένειες και στην επαρχία μας να αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.  
Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο πολιτικούς που παίζουν με την νοημοσύνη μας, που λαϊκίζουν και που εκμεταλλεύονται την περηφάνια μας, για να ασκούν πολιτικές που καταστρέφουν κάθε τι παραγωγικό στην χώρα. Η μείωση του Εθνικού μας πλούτου κατά 25% και πλέον (από 245 δις σε 180 δις ευρώ), η ισοπέδωση της μεσαίας τάξης με 4.000.000 συμπολίτες μας να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με την ανεργία να φτάνει στο 30% και ειδικά στους νέους στο 70%, με 150.000 νέους επιστήμονες να εγκαταλείπουν τη χώρα όχι γιατί το επιθυμούν, αλλά γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Η χώρα μας αιμορραγεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά κατά τα άλλα η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι πετυχημένη σύμφωνα με τους κυβερνόντες. 
Το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θέλει μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, μέσα στο Ευρώ. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επιδιώξουμε την θεσμοθέτηση του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, την αμοιβαιοποίηση του χρέους, την εισαγωγή του θεσμού των ευρωομολόγων, μιας κοινής τραπεζικής αρχής και εγγύησης των καταθέσεων και μιας κοινά αποδεκτής δημοσιονομικής  πολιτικής με βάση τις πραγματικές δυνατότητες των χωρών-μελών της Ε.Ε. και με αντίστοιχες μεταβιβάσεις από τις πλεονασματικές χώρες στις ελλειμματικές. 
Όλες οι δράσεις μας, θα έχουν ως στόχο να καταστήσουν βιώσιμο το χρέος, πράγμα που μετά από 4 χρόνια σκληρής λιτότητας έχει καταστεί όνειρο θερινής νυκτός και να δώσουν τα απαραίτητα περιθώρια ρευστότητας στην Ελληνική οικονομία, αρχικά μέσω δημοσίων επενδύσεων, ώστε να υπάρξει εκκίνηση της οικονομίας. 
Η απάντηση μας λοιπόν σαν κοινωνία πρέπει να είναι ηχηρή, πρέπει να μην επιδέχεται παρερμηνειών και διαφορετικών αναγνώσεων, πρέπει να έχει το ειδικό βάρος που απαιτούν οι συνθήκες που βιώνουμε σαν κοινωνία. Να ορθώσουμε το  ανάστημα μας, να στρέψουμε τον δημόσιο διάλογο επιτέλους στην οικονομία και όχι μονάχα στα δημόσια οικονομικά, δηλαδή στο έλλειμμα και στο χρέος και να σηκώσουμε ξανά όρθια την πολιτική η οποία έχει μπει στο περιθώριο. 
Η ευρύτερη περιοχή μας, αξίζει να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και όχι να σέρνεται πίσω από αυτές. Αυτή τη μάχη θα δώσουμε και θα την δώσουμε με μεγάλο πάθος και με μεγάλη θέληση. Να στείλουμε όλοι το μήνυμα.

Με εκτίμηση
Τσίμας Αλέξανδρος
Υποψηφιος Ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...