Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

Ματαιώθηκε τελικά μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωσή της, η σατανιστική τελετή η οποία είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο διάσημο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. 
Αναλυτικά: 
Μια αναπαράσταση Σατανικής Μαύρης μαγείας είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις 12 Μαΐου, με τη μαγεία να εκτελείται από την Εκκλησία του Σατανά, η οποία φιλοξενείται για το γεγονός από την πολιτιστική λέσχη μελετών του Χάρβαρντ.
Ο Lucien Greaves, εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Σατανά, είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας του Σατανά θα παρείχουν μια αφήγηση για τις ακαδημαϊκές και ιστορικές πτυχές της σατανική Μασαχουσέτης.
Ενα διαφημιστικό φυλλάδιο με την εικόνα του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που στέκεται σε ένα βωμό και περιβάλλεται από κολασμένες ψυχές δημοσιεύτηκε στην πανεπιστημιούπολη του Χάρβαρντ για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.
Το φυλλάδιο ανέφερε περαιτέρω ότι η Σατανική τελετή θα πραγματοποιείτο στις 12 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη.
«Οι μαθητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ οργανώνουν και λειτουργούν μια σειρά από ανεξάρτητες φοιτητικές οργανώσεις, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων των φοιτητών.
"Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζει τα δικαιώματα των φοιτητών και των καθηγητών μας, να μιλούν και να συγκεντρώνονται ελεύθερα.
Το Queen’s Head Pub βρίσκεται στην αναμνηστική αίθουσα, που είναι «στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του Χάρβαρντ»
Οι φοιτητές του Χάρβαρντ αλλά και άλλων Πανεπιστημίων πάντοτε διοργάνωναν Τεκτονικές και Σατανικές τελετές.



ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...