Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ


Επίσκεψη αστραπή από τον υποψήφιο περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη στους Προμάχους πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8  Μαίου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Περιφέρεια πρωταθλήτρια" συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του νομού, αφού έκανε μια σύντομη στάση στο μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίονα και άναψε το κεράκι του στον Άγιο, περιόδευσε στα καταστήματα του χωριού, όπου κατά γενική ομολογία, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, που τον καλωσόρισαν με θέρμη.
Στην δημιουργία της ζεστής υποδοχής συνέβαλλαν βέβαια τα στελέχη του "κόουτς", τα οποία έχουν πολλούς φίλους από το χωριό και είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Να αναφέρουμε τον Κώστα Μπαρμπαγιάννη, τον Τρύφωνα Ούρδα, τον Γιάννη Ανδρίτσο, την Θεοδώρα Γουγούση, την Νίκη Ποζίδου.
Ο κύριος Ιωαννίδης μετά από σύντομες συνομιλίες, που είχε με μπουλούκια κατοίκων, αναχώρησε εσπευσμένα, γιατί υπήρχε χρονική στενότητα και έπρεπε να προλάβει προγραμματισμένη πτήση για Αθήνα.















6 σχόλια :

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ

ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ...

ΤΟ ΤΙ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ....

Αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες και θα πρέπει κάθε ελληνικό σπιτικό να σκεφτεί, όχι τι έχασε σε υλικό επίπεδο, αλλά αν θέλει τα παιδιά του, τα εγγόνια του να ζήσουν καλύτερα. Αν δεν θέλει να έχει ξενιτεμένο το παιδί του από ανάγκη και όχι από επιλογή, θα πρέπει πάρα πολύ να σκεφτεί που θα ρίξει την ψήφο του. Κι επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω γιαγιάδες και παπούδες να τους κλειδώσουμε σπίτι εκείνη την ημέρα, γιατί μας έχουν καταστρέψει!

ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΜΑΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ;ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...